VÅRA TJÄNSTER

Betong-/Industrigolv

Vi arbetar med renovering och slipning av betonggolv genom Superfloor™-metoden och Dyny™ metoden. Detta gör ditt betonggolv till ett blankt, lättstädat, miljövänligt och slitstarkt golv.

Dyny™ metoden

Dyny är vår samarbetspartner och har nu ensamrätt för Crete Colors Internationals produkter i norden, England, Estland och Ryssland.Det innovativa produktsortimenet från amerikanska Crete Colours LLC är nu
tillgängligt i Sverige. Sortimentet täcker behovet för behandling av betong- och alla typer av naturstensgolv. Effekten uppnås på grund av att molekylstorleken på det nya, patenterande ämnet litium är mindre än
storleken på hittills använda Na- K- och Mg-molekyler. Därmed absorberas ämnet snabbt och jämnt till och med av den tätaste betongen. C2 Super Hard™ tränger djupt in i betongen och förstärker den. C2 Seal™ fyller de allra minsta porerna och kan poleras upp till en spegelblank yta.

Cristallisering på nya stengolv

Cristallisering enligt coormetoden innebär en kemisk/mekanisk påverkan på stenen, som omvandlar kalciumkarbonatet i stenens ytskikt till det betydligt hårdare kalciumflorid. Vi använder våra specialanpassade maskiner tillsammans med stålull för att polera upp ytan under cristalliseringen.

Observera att ytan inte beläggs med något polymert material. Vi kan därför erbjuda ett problemfritt underhållsprogram.

Golvet blir både blankare, tätare och lättstädat.

Slipning av natursten

Vi utför diamantslipning av slitna marmor-, sten- och terazzogolv. Diamantslipmetoden är marknadens bästa renoveringsmetod. Den ger möjlighet till både traditionell helslipning eller enklare ytslipning, beroende på golvets skick och kundens önskemål.

Tack vare olika slipmetoder så får man blanka, lättstädade, miljövänliga och slitstarkta naturstensgolv.

Genom slipningen så framträder också stenens vackra färg och lyster.

Trapphus

Slitna och matta trapphus gör ingen glad. Med nyslipade eller behandlade trapphus får ni lättstädade trapphus som ökar trivseln för dom boende.

Vi kan erbjuda olika metoder för att fräscha upp stenen i era trapphus, bland annat diamantslipning  och C2-Sealer (läs mer om diamantslipning under rubriken "Slipning av natursten").

C2-Sealer behandling av trapphus är en enklare metod av behandling av trapphus. Man gör en djuprengörning av stenen med diamantrodeller för att sedan behandla stenen med C2 Seal™. Detta är ett prisvärt alternativ för trapphus och skall ej jämföras med traditionell polish. C2 Seal™ är en
utvecklad och testad stenprodukt.

“Vi har lång erfarenhet av golv och golvvård för såväl industriell-, offentlig- som privat miljö”

“Vi  värnar om miljön. Vi strävar efter att alltid arbeta genom miljövänliga
metoder. ”

Reducera arbetskostnaden med 50% med ROT-avdraget.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi slipar bland annat:

  • Betong
  • Marmor
  • Terazzo
  • Kalksten

Vi utför även:

  • Sanering av tex Epoxy, limrester, färg och mattrester
  • Avjämning
  • Cristallisering av natursten
  • Syra behandling av klinkers